Prof. Dr. Nazlı BAYDAR - Bilim Ödülü Ödüller

Prof. Dr. Nazlı BAYDAR - Bilim Ödülü

Temel ve uygulamalı gelişim psikolojisi alanlarında uzun süreli boylamsal ve koruyucu ruh sağlığı konularında uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları” nedeniyle 100. Yıl TÜBİTAK Bilim Ödülü verilmiştir.

Sürdürülebilir Alternatif Gelecekleri Tasarım Kurgusu ile Yeniden Tasarlamak Ödüller

Sürdürülebilir Alternatif Gelecekleri Tasarım Kurgusu ile Yeniden Tasarlamak

İklim değişikliği, küresel ısınma, doğal kaynakların tükenmesi ve biyolojik çeşitliliğin kaybı, tasarım ve sanat da dahil olmak üzere birçok disiplinin acil eyleme geçmesini gerektiriyor.

Horizon-Widera-2022-ERA-01 Ödüller

Horizon-Widera-2022-ERA-01

Bu proje, kapsayıcı toplumsal cinsiyet eşitliği planları aracılığıyla çalışmaya dahil olan kurumlar ve onların araştırma ve inovasyon ekosistemleri bağlamında hedeflenen yenilikçi aksiyonları ortaklaşa tasarlayarak, uygulayarak ve değerlendirerek kurumsal değişimi gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.

Georg Foster Kıdemli Araştırmacı Bursu Ödüller

Georg Foster Kıdemli Araştırmacı Bursu

Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü Öğretim üyemiz Dr. Öğretim Üyesi Ceyhun Arslan, Georg Foster Kıdemli Araştırmacı Bursu almaya hak kazanmıştır.

BELMONT FORUM – TÜBİTAK, Systems of Sustainable Consumption and Production (CRA) Ödüller

Sürdürülebilir tüketim için dijital altyapılar: Tüketimi yeniden yönlendirmek, organize etmek, azalatmak ve düşünmek

Labor Tech Research Network yılın kitabı ödülü Ödüller

Labor Tech Research Network yılın kitabı ödülü

Cornell Üniversitesi Yayınları tarafından 2020’de basılan ve 2022 yılında da Koç Üniversitesi Yayınları tarafından Türkçe’ye çevrilen Aşkla Çalışmanın Politikası: Video Oyun Endüstrisinde Hayaller ve Güvencesizlik Gerçeği adlı çalışma, Labor Tech Research Network tarafından yılın kitabı ödülüne layık görüldü.

Yeni TÜBİTAK 3501 Projesi Ödüller

Yeni TÜBİTAK 3501 Projesi

Yemek servis endüstrisindeki gıda israfını ve bu israfı azaltmaya yönelik teknolojik müdahalelerin kabulünü etkileyen davranışsal ve bağlamsal unsurların tasarım odaklı araştırma ile belirlenmesi.

Uluslararası Kültürlerası Psikoloji Derneği – Yeni Başkanı Ödüller

Uluslararası Kültürlerası Psikoloji Derneği – Yeni Başkanı

Koç Holding Yönetim ve Strateji Kürsüsü Profesörü, Psikoloji ve İşletme bölümleri Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Zeynep Aycan’ı, psikoloji alanındaki saygın bilim kuruluşlarından olan Uluslararası Kültürlerası Psikoloji Derneği – IACCP (International Association for Cross-Cultural Psychology) Başkanlığı’na seçildiği için kutluyoruz!

Politus: Yapay Zekâ Temelli Veri Platformu Araştırma

Politus: Yapay Zekâ Temelli Veri Platformu

Politus Projesi, yapay zekâ ve büyük veri kullanarak klasik anket yönteminin ötesine geçecek bir veri platformu inşa etmeyi amaçlıyor. Sosyal medya ve diğer büyük veri kaynaklarını kullanarak, kamuoyuna, topluma ve siyasete dair, yani insan davranışına dair, gerçek zamanlı, geriye dönük ve nüfusu istatistiki olarak temsil edebilen panel veri sağlayacak.

Doç. Dr. Ilgım Veryeri Alaca’nın yeni çocuk kitabı Uzaydaki Renkli Orman Kültür & Sanat

Doç. Dr. Ilgım Veryeri Alaca’nın yeni çocuk kitabı Uzaydaki Renkli Orman

Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Ilgım Veryeri Alaca’nın yeni çocuk kitabı Uzaydaki Renkli Orman, yalnızca okumaya değil, harika görselliğiyle düş kurmaya da davet ediyor okurunu.

Ödüller 2024-02-16 07:50

Prof. Dr. Nazlı BAYDAR - Bilim Ödülü