Horizon-Widera-2022-ERA-01 Ödüller

Horizon-Widera-2022-ERA-01

Bu proje, kapsayıcı toplumsal cinsiyet eşitliği planları aracılığıyla çalışmaya dahil olan kurumlar ve onların araştırma ve inovasyon ekosistemleri bağlamında hedeflenen yenilikçi aksiyonları ortaklaşa tasarlayarak, uygulayarak ve değerlendirerek kurumsal değişimi gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.

Doç. Dr. Ilgım Veryeri Alaca’nın yeni çocuk kitabı Uzaydaki Renkli Orman Kültür & Sanat

Doç. Dr. Ilgım Veryeri Alaca’nın yeni çocuk kitabı Uzaydaki Renkli Orman

Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Ilgım Veryeri Alaca’nın yeni çocuk kitabı Uzaydaki Renkli Orman, yalnızca okumaya değil, harika görselliğiyle düş kurmaya da davet ediyor okurunu.

Bound Together The Secularization of Türkiye’s Literary Fields and the Western Promise of Freedom Araştırma

Bu haber metni yalnızca İngilizce hazırlanmıştır. Sağ üstteki dil seçeneğini kullanarak İngilizce içeriği ziyaret edebilirsiniz.

Prof. Dr. Zeynep Aycan, Yeni Nesil İçin Liderlik Eğitim

Prof. Dr. Zeynep Aycan, Yeni Nesil İçin Liderlik

Geleneksel yönetim tarzının baskın olduğu ülkemizde, liderlik türü “güç kültürü” kodlarıyla örülü ama günümüz koşullarında özellikle yeni neslin taleplerine cevap veremiyor.

Sefarad Güzergâhları Arşivler, Nesneler ve ABD’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi Araştırma

Sefarad Güzergâhları Arşivler, Nesneler ve ABD’de Osmanlı Yahudilerinin Tarihi

Kerem Tınaz ile Oscar Aguirre-Mandujano’nun derlediği Sefarad Güzergâhları, Osmanlı Sefarad Yahudilerinin Osmanlı İmparatorluğu’ndan Seattle’a getirdikleri çok sayıdaki aile yadigârından, arşiv belgesinden, hatıra nesnesinden esinle ortaya çıkmış bir kitap.

Başak Can – Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı Ödülü – 2021 BAGEP Ödüller

Başak Can – Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı Ödülü – 2021 BAGEP

Ayşen Üstübici – Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı Ödülü – 2021 BAGEP Ödüller

Ayşen Üstübici – Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı Ödülü – 2021 BAGEP

“Kim Lider olmak İstemez?” Lider olma Kaygısının Sanal Gerçeklikle Azaltılması Araştırma

“Kim Lider olmak İstemez?” Lider olma Kaygısının Sanal Gerçeklikle Azaltılması

Liderlerin kurumların başarısı üzerindeki rolü yadsınamaz. Ancak yönetici/lider pozisyonlarına gelen kişilerin başarısızlık oranları % 50 civarında rapor ediliyor. Genç kuşaklar arasında cazibesini yitirmeye başlamış olan liderlik pozisyonlarında görev almaktan kaçınmayı ifade eden lider olma kaygısı (LOK) kavramını Aycan, 2015 yılında ortaya attı.

Yeni Fakülte Üyelerimiz! Eğitim

Yeni Fakülte Üyelerimiz!

COVID-19 Salgınının Kadın Akademisyenler Üzerindeki Etkisi Araştırma

COVID-19 Salgınının Kadın Akademisyenler Üzerindeki Etkisi

COVID-19 pandemisi, diğer iş alanlarında olduğu gibi kadınların akademik faaliyetleri ve üretkenliği üzerinde de olumsuz bir etki yaptı.

Ödüller 2023-12-12 11:28

Horizon-Widera-2022-ERA-01